Thursday, April 17, 2014

Nasi Arab

Assalam semua. Nie menu masa makan malam kat kedai mknan arab hari tu. Sedap jugak. Simple je menu nie. Harga pun murah. Sepinggan rm8.90 je.Abaikan model yg tak berbayar tu.

4 comments:

sakinah said...

lama tak makan nasi arab

LiYa HaNiF :: said...

lama tak update nampak... Apa bizi bebenor ker... hehehe

intandayani said...

Kat mana nasi arab murah ni?
Salam perkenalan jemput dtg blog saya http://intandayani.blogspot.com

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)