Friday, January 07, 2011

Bye Bye Adelaide Hai Hai Malaysia

Salam kawan-kawan semua.Rasanya tak terlewat lagi aku nak wish Hepi New Year kepada semua kengkawan.Aku mintak maaf bebanyak sbb lama menyepikan diri dari berblogging.Usah kata nak BW,nak update en3 yg sempoi pun tak sempat.Nie pun curi2 skit masa.Minggu nie aku sangat2 busy  membuat persiapan akhir sebelum berangkat pulang ke tanahair weekend nie.

Alhamdulilah,banyak benda dah setel.Semua beg2 pun dah siap packing.Cuma tunggu nak terbang jer nie.Rasa seronok gak nak balik Malaysia nie tapi dlm masa yg sama sedih gak nak tinggalkan Adelaide.Huhuhu.......

Kepada semua kawan-kawan yg mengenali aku&family especially kawan-kawan yg berada di Adelaide,kami mintak ampun maaf zahir dan batin dan halalkan segala makan minum kami sepanjang berada di Adelaide.InsyAllah panjang umur ada rezeki kita akan berjumpa lagi. Dan buat kawan-kawan di alam maya,insyAllah kita akan bertemu dlm blog lagi dgn resepi2 yg lebih menarik dari Malaysia pulak.Doakan perjalanan aku sekeluarga selamat dan berjalan lancar.Amin........

Bye Bye Adelaide...Hai Hai Malaysia......







11 comments:

Peri PiA said...

Selamat kembali ke malaysia

TopsyTurvyMum said...

Selamat Berangkat Aiyu:)
Have a safe journey..

Nieza said...

wah bestnyer....btw selamat berangkat ayu semoga segala urusan dipermudahkan...amin...bila lak turn saya nk blk..huhu

Yaati Nor said...

Selamat kak!!nnt balik msia kot2 bhl jumpe..tgal kat mn kat msia nnt?

ADEEYA said...

Welcome back :D

kisahwanida said...

Welcome back Ayu.... Semoga semuanya selamat sampai....

Yezzaaa19 said...

Selamat kembali ke bumi malaysia ayu....

sissyira said...

salam

selamat kembali ke tanah air kita..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

selamat kembali ke negara tercinta..

salam kenal...!!~~


jom singgah my blog n being my followers too...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


and

jom singgah my shop blog...tq

http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/

Naz said...

Hai.. dah tiba di Malaysia???

Idah said...

selamat kembali yaa.a....malaysia tercinta.